uFeel.me
Ти си една, ти си всичко
Автор: rento,  3 октомври 2009 г. в 22:48 ч.
прочити: 601
Един ден вървях
и си мечтаех за любовта,
за нейните чувства.
Моето сърце
туптеше учестено,
а моята душа търсеше
любовта истинска.
Видях те -
ти бе така невинна,
красиво лице на ангелче ,
бисерни очи,
истинска диамантена усмивка.
Твоите топли целувки
ме сгряват,
твоят поглед всяка нощ
ме приспива.
Обичам те -
изписвам го със сълзи
от щастие по твоето тяло.
Видя ли те - усмихвам се,
целуна ли те - в рая съм,
обичам те и на Бога благодаря.
Ти си всичко,
ти си една,
такъв е и животът ни.
Целуни моите устни.
Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me