uFeel.me
Ти си друга
Автор: chvassilev,  6 юли 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 257
Ти друга си... и аз не бях разбрал,
че ти ми носиш всички важни знаци,
с които Бог - съдбовно бе избрал
да си до мен - под звездните рояци.

Не бях разбрал, че всъщност на инат
разкъсвах в теб - воалите от нежност
и после мразех - целия ни свят,
проклинах се и тънех в неизбежност.

Разкъсвах всъщност - своята душа,
раздирах я - до тъмните и страсти
и щом пожарът в мене отшумя
разбих я в миг - на малки дребни части...

... с които стоплих цялото небе
и вятъра, и пролетните листи
и сълзите на тъжното море
и вопъла на нощните му мисли...

Ти друга си... и аз не бях за теб
мълчание в очите ти прозира...
Без тях ще се превърна в буца лед
и в топлите ти длани ще умирам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me