uFeel.me
Ти си близост и броня, и болка
Автор: Silviya_Markela,  25 май 2011 г. в 16:49 ч.
прочити: 326

На Б.!



Близост немислима си,


оазис в грубия свят,


яхнал облаците


на сбъднати мечти.




Броня си нежна,


овладяла съня ми,


явяваща се нощем


на духа ми събеседник.




Болка си желана!


Обичта ти преоткривам


ярка и красива,


нова всеки път. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me