uFeel.me
Ти си бил
Автор: Innka,  12 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 424

Нещо ме гори отвътре.
Някак чувството е странно.
Сякаш някой е вътре в мен...

Ах, ама това си бил ти!
Ти си бил!

Мислех, че си ме забравил,
че избягал си ти от мен.

Ала не си!


Ти се върна за мен...
Разбра, че съм част от теб,
че живея в теб!

Липсвах ти... Нали !?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me