uFeel.me
Ти си бил
Автор: valentina_val55,  7 юни 2013 г. в 17:06 ч.
прочити: 266

Теб ли съм чакала 
в дните самотни.
Теб ли съм крила в сърцето
през дългите нощи.
Теб ли сънувах
насън и наяве.
С теб ли съм скитала
по небесни поляни.
Ти си бил. Знам го.
Позна те сърцето.
Усети дъха ти -
на жасмин и липи.
Съзря го в очите ти -
нежни за мен и добри.
Дочу го в гласа ти -
топъл звук на китара,
сбъдната музика
и мелодия стара.
Ти си бил! Аз те познах!
Душата ми с теб полетя.
Към звездите и Луната,
полетя към Вечността...
Нашата Вечност.
Нашият божествен миг...

val

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me