uFeel.me
Ти си... Аз съм...
Автор: yossifova,  1 февруари 2009 г. в 08:47 ч.
прочити: 193

Някой ден

ще ме попиташ

теб ли обичам повече

или живота си

и аз ще ти отговоря -

живота си.

И ще си тръгнеш

без да си разбрал,

че моят живот си ти!

Но сега остани, защото

съм в тебе с очи на икона

и най-тъжната точка

на ириса в твойте очи.

Сега остани, защото съм

слънцето, стоплящо твоето тяло.

Аромат на цветя съм във въздуха,

а ти си въздухът, който разнася ги.

Сега остани, защото

ти си мечтата, озарила съдбата ми,

а аз съм великолепното й осъществяване.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me