uFeel.me
Ти си, Аз съм...
Автор: veneta,  22 февруари 2012 г. в 19:57 ч.
прочити: 262
Ти си този, който никога няма да имам,
този който обичам и проклинам, че
ти си този, чиято снимка гледам постоянно,
този, за който нощем си мисля тайно.

Аз съм тази, която е глупачка пълна,
тази която по друг път тръгна,
аз съм тази, която се преструва, че те забрави,
тази която, никога няма да може да го направи.

Ти си този, който ме кара да се усмихвам,
този който, ме кара и да се натъжавам,
ти си този, който ме кара да изтръпвам,
този с който не бях, когато можех и съжалявам.

Аз съм тази, която направи своя избор,
тази която знае, че сгреши,
аз съм тази, която с другият продължи,
но тази лъже, че не искаше другият да бъдеш ти.

Ти си този, който ме искаше тогава,
този който да се чувствам жива ме кара,
ти си този, който без да подозира
всяка нощ в мислите ми до мен заспива.

Аз съм тази, която иска времето да върне,
тази която иска отново да те прегърне,
но този път иска да те целуни както тогава не успя,
иска да е тази, с която си сега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me