uFeel.me
Ти си - 2
Автор: az20sam,  24 юли 2011 г. в 08:59 ч.
прочити: 201

 



Ти озаряваш моя ден


и топлиш ме с усмивка.


Ти си невероятен, необикновен,


долавям всяка твоя въздишка.




Ти си луната в нощта ми


и звездите малки, безброй.


Ти вникна в моята душа,


искам вечно да си мой.




Ти си въздухът, който дишам


и кръвта, течаща в вените ми.


Ти си този, който обичам


и този, който ме разсмива винаги.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me