uFeel.me
Ти си... (2)
Автор: Silviya_Markela,  2 юни 2011 г. в 18:03 ч.
прочити: 297

 


На Б.!


 




Ти си моето безумие,
ти си чистата емоция,
ти си тъй различен,
ти си първата искра...

Ти донесе края,
ти донесе и началото,
ти отвори нова страница,
ти премести взора мой...

Ти си моя сила,
ти си моя слабост,
ти си ми загадка,
ти си изкушение...

Ти си подтик,
ти си трепет,
ти си полет,
ти си вдъхновение...


 


 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me