uFeel.me
Ти си... (2)
Автор: janker,  13 май 2011 г. в 17:08 ч.
прочити: 511
Ти си добра,
красива и чаровна.
Ще те повикам по име,
мило, нежно и красиво.
Ти ще разбереш, колко те обичам,
моята любов да споделя,
моите слова да изразя,
това са твои мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me