uFeel.me
Ти ще заминеш ли... накъде
Автор: mimeto,  10 март 2009 г. в 12:18 ч.
прочити: 258

Освен със лист хартия,
с друг, с кого да споделя своята
мъка препила
сълзите от мойте очи...

Само тъга ли ще докосват
моите нежни ръце, а радостта
къде е, кой ми я отне?

Само лъжи ли ще чувам,
а милите думи къде са те?
Единствено от тебе ме гонят, а ти
ще заминеш ли... накъде?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me