uFeel.me
Ти... разпали огъня на моите мечти
Автор: mozilla,  15 юни 2011 г. в 10:07 ч.
прочити: 467

Ти... разпали огъня на моите мечти,
в себе си събрал си топлината,
с нея сгряваш тъжните ми дни,
с нежност ти събуди в мен жената...

Ти... спираш и дъха ми и сърцето,
лудият им ритъм успя да укротиш,
изхвърлих мислите за дадено и взето,
живея си с мечтата... ако позволиш...

Ти... дори съня ми преобърна,
с теб потъвам във мига блажен,
не искам вече времето да върна,
щом аз съм с теб, и ти си с мен...

Ти...красиво утро си след дълга нощ,
целувка мила усетена с кафето,
прибоят тих след ураганна мощ,
вълната кротка на морето...

Ти... прогонил зимата, донесъл пролет,
и влюбените песни на птиците от вън,
крила ми даде, понасям се във полет...
Ти... дочакано събуждане след дълъг сън!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me