uFeel.me
Ти просто си любов
Автор: Silviya_Markela,  11 ноември 2011 г. в 17:50 ч.
прочити: 350

 


Разсмиваш ме и ме разплакваш,


въздигаш ме и приземяваш ме,


събуждаш щастието в мен,


разбуждаш и нещастието.




Носиш ми усещане за \"ние\",


но още си и път към самотата. 


Понякога ме караш да горя,


понякога превръщаш ме в лед.




Понякога си упование и вяра,


а понякога - разочарование,


понякога ме качваш в рая,


понякога ме сваляш в ада.




Ужасно разнолик си ти - 


моя радост и моя болка.


Ти просто си любов...


Да, ти просто си любов! 



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me