uFeel.me
Ти пак си тук
Автор: Lidis,  4 април 2012 г. в 10:17 ч.
прочити: 249

                                                                                        

Oблак с облак затанцува,                                            
шепне вятър помъдрял,                                            
с полъх нежности рисува                                            
в пролетта до мене спрял.
                                           
Дълго ти към мен пътува                                            
в зимни бури оцелял,                                            
днес сърцето ми валсува
с трепет роден мадригал.
                                           
С обич пак кръвта бушува,                                            
слънчев лъч е засиял,                                            
облак с облак се целува                                            
в любовта се слял.
                                            
Днес сърцето не тъгува                                            
няма скръб, печал                                            
любовта ми не сънува                                            
сън е в пролет оживял.
                                                     
03.04.2012

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me