uFeel.me
Ти оказа се палача
Автор: Avrorra,  2 август 2008 г. в 02:13 ч.
прочити: 259

Ти тръгваш - болка силна и няма,

душата ми е в тъмна яма.

Далеч  от мен реши да бягаш,

не искаш в изневяра себе си да обвиняваш.

Ти отиваш на далеч,

 и като че ли обрече моята душа на сеч!

Аз след тебе плача,

край е... ти оказа се палача!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me