uFeel.me
Ти няма да се промениш
Автор: Shanka,  19 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 554
Ти няма да се промениш
и грубата ти дума ще смущава.
Ще кажеш, и ще продължиш,
след тебе - нека да прощават!

Ти няма да се промениш
и ласките ще гониш със досада,
а няколко минутна нощ,
е утешителна награда.

Ти няма да се промениш,
ще тъпчеш моето присъствие.
Навън излизаш и вървиш,
а в мене - болка от отсъствие.

Ти няма да се промениш,
но до кога ще бъда вярната съпруга?
Дали когато пак се върнеш тук,
ключалката ни няма да е друга?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me