uFeel.me
Ти нова сила вля ми
Автор: Шкафчето,  13 юли 2011 г. в 22:07 ч.
прочити: 455
Предал се бях! Нездрав и в изнемога,
очаквах грозната с коса и черна роба,
но появи се ти, кат ангел от небето
и нова сила вля с любов в сърцето.

Във миг прогоних мрачните си мисли
и нова страница в живота се прелисти,
на чисто почнах да рисувам пак мечти...
От радост вече бяха моите сълзи!

Щастливо влюбен и от теб обичан,
да бъда с теб, пред Бог се вричам
и обещавам да съм твоят роб,
сега и всякога, с любов до гроб!

2011-07-13

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me