uFeel.me
Ти любов
Автор: Petrova_AHETA,  18 февруари 2012 г. в 08:52 ч.
прочити: 315
Ти извор си на мечти неуморни,
които владеят ума ми!
Ти слънце си, с лъчите си топли,
които галят и парят плътта ми!
Ти, моя любов тъй желана,
завинаги в мене живееш!
Не остава в душата ми рана,
щом жадни устни с моите слееш!
Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me