uFeel.me
Ти ли си...
Автор: step,  5 юли 2013 г. в 19:46 ч.
прочити: 220
Ти ли си детето на прозореца,
усмихнато, изпълнено с мечти?
Не, ти си щастие пред взора ми.
Жена си - просто си личи.

Ти ли си онази същата лудетина,
която тича всред високите треви.
Не,ти си,ти си-ето я,
жената в моите очи.

Да, ти си май детето на прозореца,
да, ти си пълната с мечти.
Жената взряна сред прозореца,
онази, сред високите треви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me