uFeel.me
Ти ли си този
Автор: yossifova,  31 януари 2009 г. в 01:14 ч.
прочити: 173

Ти ли си този дето

кАтеричо ми скача в сърцето.

Ти ли си онази силна бУка,

издълбала за мен топла хралупа.

А аз съм слънчев лъч в клоните ти,

слънчево зайче в очите ти съм.

Ако сега не го хванеш - веднага

се превръщам в посестрима на вятъра.

Отшумявам... Ш-ш-ш-т!... Стана тихо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me