uFeel.me
Ти и
Автор: kote_tr,  28 юни 2011 г. в 08:53 ч.
прочити: 230
Ти и твоето безразличие 



превърнахте сърцето 



ми в камък 



студено и жестоко.







Ти и обещанията ти 



фалшиви ме накараха



да повярвам,че



заслужавам да бъда 



щастлива.







Но всичко е било 



лъжа една голяма илюзия.



!!!!!!!!!!!!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me