uFeel.me
Ти и аз - завинаги...!
Автор: bebeshokk,  1 юли 2011 г. в 23:44 ч.
прочити: 218
Всичко започна случайно, просто ей така...
Няколко откраднати усмивки, сякаш на шега.
Поглеждане в очите, а в тях вече грее любовта.
Не просто за ден, за два – а до края на света...


Толкова случайна среща,
променила ми света...
Сякаш съм заслужила да срещна теб,
когато сърцето се сковаваше във лед...

Ти накара го отново да се разтопи,
да бие лудо, щом погледна в твоите очи,
да искам всеки миг да си до мен,
да те имам нощ и ден...

Да се оглеждам в сините очи,
да знам, че сърцето ти за мен тупти.
Да те прегръщам и целувам.
За тебе, слънце, аз да съществувам.


Никога не съм си мислела, че ще обичам така.
Истински и всеотдайно от цялата си душа...
Сега съм щастлива, защото знам, че теб те има
и откакто те познавам във моето сърце няма зима...

Има само лято топли дни.
Ти и аз – завинаги...
Защото този път чувствата ще са до края.
Ти и аз... завинаги и после заедно във рая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me