uFeel.me
Ти дойде
Автор: avliga,  5 юли 2009 г. в 17:01 ч.
прочити: 323
Отново ти дойде при мене -
стопли моята душа!
Слънцето погледна в моите очи.
С първа обич ти ме озари!

Погледът ти нежен ме смути.
Сърцето лудо пак тупти!
Спомен стар по изминали дни,
докосна нежно сърцата ни!

Отново върнахме се с тебе
при нивите с буйните жита,
където преди много време,
боси тичахме като деца...

Отново ти дойде при мене...

27.07.2007г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me