uFeel.me
Ти дойде
Автор: vanko,  26 март 2011 г. в 16:23 ч.
прочити: 647
Ти дойде... превзе нощта ми
мислите, сънят, душата ми дори
паднал ангел от небето
нежно страстта ми покори.

Думите любовни
пронизват моето сърце
ще мога ли да дишам без теб
красиво мое цвете.

Съдбата отредила ти е 
да бъдеш моето спасение
мой живот и през деня 
и през нощта.

Моят светъл лъч надежда
орисница на моята душа!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me