uFeel.me
Ти беше
Автор: Amurosa,  11 юли 2011 г. в 03:21 ч.
прочити: 327

Ти беше

Специалният човек

От когото нямах нужда

Непознат

Невидян

Неразказан

Непрочетен роман

Ти беше

Там

Пред погледа

Над мрака

На една едничка длан

Недогонен

Недочакан 

Сам

Ти беше

Краткото ми \"вече знам\"

Моят отговор за всичко

Дълго чакания бряг

Онзи, рядко срещания знак

Ти беше

Който ме разбра

Мисъл

И молба

Истинското всеотдайно \"да\"

И колкото  пъти ти да беше

Толкова пъти ще пребъдеш занапред

В хиляди очи намиран

В хиляди следи откриван

Близък и познат

Единствен и неповторим

Изстрадан и незаменим

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me