uFeel.me
Ти - Морето и Аз - Небето
Автор: Ari_Kremen,  12 март 2011 г. в 19:54 ч.
прочити: 919

 

Ти си морето - бурно и дълбоко.

Аз съм небето - далечно и високо.



Ти си вълните - бели и шумни.

Аз съм звездите - красиви, безумни.



Когато ти се развилнееш лудо -

аз помръквам и cивея в буря!



Със светкавици проблясвам,

а ти вълни разбиваш с трясък!



Но когато си в тих покой -

аз притихвам в Залез твой...



Очите ми  - Звезди, те гледат нежно.

И любуват се на твоята безбрежност...



А утрото в Изгрев се превръщам

и с топло слънце те обгръщам.



Това е нашата щастлива хармония!

Между Небе и Море - любовна симфония!



Аri Kremen




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me