uFeel.me
Теменужени нощи
Автор: Lidis,  11 май 2012 г. в 10:25 ч.
прочити: 290
Теменужени нощи
Когато Вечерницата звезда
се изкачи на небесния свод
да блести и сгрява света,
до мен достига от горския брод
аромата на много цветя.
Между тях разпознавам
любим аромат на теменуга в нощта.
Той ме докосва и гали самин
с аромата на твоята ръка.
Тогава съм oт щастие просълзен
и се потапям в  мечта,
да бъда с теб някой ден
и слънцето да трие сълзите ми сутринта
тези сълзи с аромат напоен
на теб и теменужена красота. 

10.05.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me