uFeel.me
Телефонна любов
Автор: dolly,  15 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 527
Сънувах,че летя,
че твоят глас ме носи
във простора...
Приказка вълшебна-
ти и аз,
без жиците на телефона!
Сънувах, че очите ти са сини,
че нежно ме целуваш под дъжда.
Сънувах, че небето ни обгръща
и светят ни звездите през нощта.
Сънувах всичко, без да те познавам,
дори и името ти аз не зная.
Днес може да те видя. Осъзнавам,
че няма и да те позная!

Възможно ли е да обичаш
един глас - далечен, непознат....
Един глас, със който нощем
моите мечти летят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me