uFeel.me
Теб
Автор: gabi,  6 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 897
Не знам до кога,не знам и защо
само знам,че искам всичкото зло
да си отиде завинаги
и това черно тегло
да ме остави-да ме споходи добро.

Не знам до кога,не знам и защо,
но искам теб в замяна на черното зло,
да спра да плача,кълна и проклинам,
да те обичам,прегращам,имам

Но нещо ме спира,гласът ми замира
и тиха,безмълвна отново съм аз,
оставям те-някои друг да те има
оставям те-самотно над мен се лее дъжда

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me