uFeel.me
Теб видях...
Автор: мариники,  20 август 2010 г. в 13:47 ч.
прочити: 485


Рее се
пеперудено леко
погледът ми
над полето със слънчогледите...
теб видях...
по слънчева нишка
сияеща
цял от вятър, любов и злато...
гледаш ме
така мило и влюбено
прииска ми се
небе да ти бъда и постеля...
милувка
вятърна да ми бъдеш
там, в полето
топло със слънчогледите...

и прониква някак бавно,
кротко
и много щастливо
кехлибарената нежност
на очите ти топли
в лазура небесен
на моите...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me