uFeel.me
Теб те няма
Автор: galimira,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 442

Сънят-от звезди покривало

очите ми лекичко лепне.

От мен сякаш нещо е крало,

преди да поникне, укрепне...

Мълчиш! Та мъжът не говори!

Не ревнува. Крещи. И не сочи.

Търпиш! Та мъжът и не спори,

като стара, раздрънкана плоча.

Теб те няма. Прогнилата къща

ми говори с различни езици.

И нарежда-досущ като тъща.

Самотата ми бие плесници.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me