uFeel.me
Те двама...
Автор: shy_flower,  10 януари 2011 г. в 19:32 ч.
прочити: 228

Вървяха през нощта и гледаха небето.
Обсипано бе то със светлини,
луната, месец полубял усмихваше се тихо,
а падаща звезда озаряваше небето.
Тихо шептеше ветровития полъх,
носейки аромат на любов.

Вървяха през нощта и гледаха небето.
Усмивката им беше на лицето.
Сърцата в тях туптяха ли туптяха
отмервайки часа на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me