uFeel.me
Тази вечер
Автор: Ellan,  21 януари 2013 г. в 23:47 ч.
прочити: 267

Тази вечер

луната ще жъне звезди.

Жадни устни

протягат вълните.

Лунен прах

над морето лежи

и посипва надежда в душите.

Тази нощ

ще стоя на брега

и ще гледам

безмълвно вълните.

Всеки спи

под своята звезда,

морски кончета мятат юздите.

Тази нощ

ще избягам от себе си,

ще притихна

до  твойта следа

и ще търся черупки от обич,

застинали перли

от солена сълза.

 

Т. Тодорова

Ellan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me