uFeel.me
Тази вечер
Автор: MariaY,  24 септември 2012 г. в 11:11 ч.
прочити: 328
Тази вечер не искам да спя.
Тази вечер ми трябва магия.
Тази вечер в безкрай ще летя.
Не в съня си - при теб ще се скрия.
В твоите смели и топли мечти.
В твоята силна и нежна прегръдка.
Нека вън да вали и гърми,
ние с теб ще направим поръчка -
на онези, игриви звезди,
дето в танца си падат последно.
Не насън, а наяве вземи
обичта ми. За теб е съдбовна.

Тази вечер не искам да спя.
Тази вечер ще сбъдна магия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me