uFeel.me
Тази вечер
Автор: az20sam,  12 юли 2011 г. в 11:11 ч.
прочити: 207

Толкова си нежен тази вечер,


мили мой, не ще ти устоя.


Ще сторя нещо аз,


жаждата за да си утоля.


 


Рисуваш ме полугола,


а тайно мечтая си аз.


Тази вечер да бъда твоя,


зове те всичко в мен без глас.


 


Остави молива и листа,


порадвай се на моето тяло!


Тази вечер съм различна,


ще ти се отдам изцяло.



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me