uFeel.me
Тази вечер
Автор: bubulina,  9 юни 2011 г. в 12:08 ч.
прочити: 350
Тази вечер те сънувах
сред поле от цъфнали цветя.
С очи очите ти целувах,
към тебе тичах, вместо да вървя.

Тази вечер те посрещнах –
в съня си приютих духа ти.
Като мед по устните залепвах,
като бриз се леех по гърба ти.

Тази вечер приласках те
и с дъха си дъх дарих ти.
Медовина в цвят налях ти
и абсент със вкус на биле.

Тази вечер ме сънува
в градина с цъфнали цветя.
С очи очите ми целува...
а аз потънах във нощта..
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me