uFeel.me
Тази нощ
Автор: Mimonche,  12 юли 2009 г. в 23:55 ч.
прочити: 251
Тази нощ аз до късно будувах,
не намерих покой и в съня –
за прегръдка среднощна бленувах,
а с целувка да почне деня!

Тази нощ бе тъй пуста без тебе,
задушаващ бе въздуха чак.
Незапомнена, без дъх, без трепет
бе нощта ми, потънала в мрак.

Тази нощ аз до късно будувах,
с неспокоен и търсещ те дух.
Очите затворих, за миг засънувах –
в съня си гласа ти дочух.

Тази нощ с теб в съня си избягах
и не исках да посрещам деня,
аз ръце към тебе протягах
и прегръщах те, макар и в съня!

12 юли 2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me