uFeel.me
Тази нощ ще танцувам в бяло
Автор: Jullie,  8 ноември 2010 г. в 00:09 ч.
прочити: 523
И тази нощ ще бъда светла музика за теб.
Адажио… Омайна нежност... В бяло ще танцувам.
Очите ти в наслада ще са – неподвижни в мен,
когато се разлиствам в раждане на цвят бленуван.

Докосването с мисли само ще е – трепет лек.
В очите ми луната ще се спусне - блясък съвършен.
С копнежен танц ще се стопя изящно в теб.
Обичам те! – ще шепне флейта с глас гальовен.

И тази нощ ще бъда крехка от вълшебства,
а вятър ще полюшва звуците от моето сърце
и ще пристъпвам лекичко по нишки от коприна.
С топъл полъх ще докосвам устните и твоето лице.

Аз ще танцувам... Лебед влюбен и грациозен
и ще потънеш в мен, като перце от дъх на тишина.
Ти в моето иглу, отляво, огъня запалил си безмълвен.
Притихнала там, в обич сгушена, спи твоята душа!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me