uFeel.me
Тази нощ ще ромоля
Автор: Jullie,  26 октомври 2010 г. в 01:44 ч.
прочити: 475


Тази нощ на танц ще те поканя.
До изгрев, само, искам да не спим.
Ще нарисувам със лежерни пируети
път, по който двамата да полетим.

Ръцете ти сами ще се протегнат
и талията ми крехка ще обвият.
И ще догониш стъпките ми леки -
ще ме последваш в танцова идилия.

Аз ще потрепвам с мигли натежали -
ухание на момини сълзи щастливи.
Kопнежите - стаени в мен дълбоко,
в магията на танц са доловими.

И ще флиртувам с въздуха гальовно.
И без да те докосвам с устни –сладки,
ще вдишаш цялата ми обич - пълен.
И ще доливам още в теб... по капка...

Ще ме притиснеш нежно до лицето.
Вълни от мравчици ще запълзят...
Ще забълбука радостно сърцето -
ще ромоли любов от влюбена жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me