uFeel.me
Тази нощ ще бъда музика
Автор: Jullie,  26 октомври 2010 г. в 19:22 ч.
прочити: 567
Тази нощ ще ме сънуваш.
Аз ще бъда музика в съня ти.
От меки звуци на цигулка
по бели лебеди ще се изпратя.

Над океана ще прелитам,
съвсем далеч - към бряг незърнат,
там твоят кораб е завихрил,
вълни в очакване да ме прегърнат.

Ще бързаш по дъга - пътека,
да ме дочуеш в сън потаен
и волните ми звуци ще се носят
на синята лагуна към безкрая.

И ще те галя много нежно.
Дори луната ще се размечтае -
преди нощта да тръгне тихо,
тя в твоята прегръдка да сияе.

Но време е довиждане да кажа.
Не сбогом, мили, а да те събудя -
отвори очи - усмихната ти шепна:
- Добро утро, любов! Какво сънува?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me