uFeel.me
Тази нощ съм последната блудница
Автор: yossifova,  28 януари 2009 г. в 12:54 ч.
прочити: 238

Тази нощ съм любовница
на луна от кристали и страст.
Бягат думите - в тръпен галоп
се надбягват с една прощалница.
С късче облак са вързани очите,
пожелали лунна любов.
Късат юздите си впрягове,
безпорочно поели на път.
Тази нощ съм любовница
на луна, изтъкана от стръв.
Пътят към нея е айсберг,
невъзможен за звездна любов.
В сключени вежди на облаци
се прокрадва едно покаяние.
Прошката - полумъртва пада
върху изтъняло бледния сърп.
Тази нощ съм безумно обвързана,
полудяла от вик за любов.
Ще изпратя луната до изгрева
и ще плача за нейната смърт.
Ще остана бяла и вихърна -
последната блудница
на луна без образ и плът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me