uFeel.me
Тази нощ ме очаквай!
Автор: Jullie,  6 ноември 2010 г. в 16:49 ч.
прочити: 610

И тази нощ, отново, ме очаквай!

До прозореца ще бъда в бяло.

Мислите ми - слънчеви и будни

в теб  ще се разливат огледално.


Ще ме видиш, там, зад хоризонта.

Нежна, много нежна и красива.

Прегърни ме изгревно с усмивка.

Прероди ме бисерче във мида.


И нощта деня ще преобърне.

Ще те галят изворните ми коси.

И светулчица ще светне - да ни зърне.

Ще останат пясъчните ни следи.


Ще се слеем, само с дъх на устни,

докато луната-хладна се разнежи -

диамантени мечти разпръсне

в сбъдване на нашите копнежи.


И ще бъда пролет, оросено утро,

ще съм цвете - момина сълза.

Ще отронят пръстите ми звуци –

арфа ще ги рее... и ще те събудя.


И тогава няма да си сам на плажа

и да рисуваш знаците на любовта.

Денят заспива, обич моя! 

Очаквай ме! Към теб летя...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me