uFeel.me
Тази нощ ли?!
Автор: nella_gold,  6 септември 2011 г. в 07:07 ч.
прочити: 336

Тази нощ ще сваля

всички стари завеси.

Ще разбия на прах

всички вехти стъкла.

Ще оставя единствена

да ни свети

тази толкова жълта Луна.

 

Ще разкъсам и мрака -

на триста парчета.

Всички маски от теб ще сваля.

Ще остане единствена

да ни свети

само ярка красива звезда.

 

Тази нощ ще сънувам

най-щурия сън...

Цяла нощ...

Да ми бъде утеха.

А когато си тръгне нощта...

Нека Слънце в очите ми блесне!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me