uFeel.me
Тази любов
Автор: AM,  29 май 2013 г. в 22:05 ч.
прочити: 391

Завързва ме пристяга,

в мен покълнала нежност
- към твоето,
към моето твое...

Мога ли да приема
такава любов?!

Неуловимото в
ръцете си да поема.
Неуловимото с копнеж
и дреха от сребро да облека...

Мога ли да приема

тази любов, такава?!

Любов, към моето,
което само в този миг е твое.
Любов към твоето,
може ли то, да бъде мое?!

Мога ли да изпитам
такава любов?
Мога ли да опиша,
неуловимата...
тази любов?!

Мога ли в тази любов
неуловимото твое,
да посипя
с роденото в мен,
красиво твое, което е мое?


Мога ли да имам тази любов,
любими , любими...
неуловимото,

могат ли ръцете ми
да посипят с нежност?!

Мога ли да имам такава любов?!
Любими , любими...такава любов!

29.05.2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me