uFeel.me
Тази лудост
Автор: Jullie,  25 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 481

Наш\'та лудост –

от шепа пясъчни истини,

заприличва съвсем на нормална.

Тя роди натежали,

недописани стихове -

преболeли почти до баналност.



Тази лудост е прилив.


Бент пред отприщване...

Не понася стени - полудява.

Тя не пита защо...

Тя понася отричане.

Непростима е. Но пък прощава.



Тази лудост – от нея,


само двама лудуваме -

в боледуване, чак до забрава...

Не защото сме луди.

Не защото си струва.

А защото от Бог ни се дава!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me