uFeel.me
Тъжно
Автор: escocer,  29 март 2009 г. в 20:55 ч.
прочити: 287


'' Тъжно '' е дума, която повтарям често... нормално такъв е живота ми !
'' Тъжно '' е дума, която ме описва най-добре... нормално никой не ме е карал да се чувствам по друг начин !
Тъжно нали много тъжно... !
Животът ми е болка в който тази дума е царица, властница...
Никои не е успявал да я премахне от речникът ми или поне не за дълго... да.. да и това е тъжно.
Но най-тъжното е че съм свикнал вече към нея...станала е част от живота ми..спътница към един тъжен и самотен живот.
Но ми е вече все тая... не ми пука за никой... както и на тях не им пука за мен...
Не ми трябва никой, както и аз не им трябвам...
Така че... добре дошла.. ти тъжна дума '' тъжно ''

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me