uFeel.me
Тъжно сбогуване
Автор: estela,  10 септември 2009 г. в 17:50 ч.
прочити: 435
Не заслужавам твоето: "Обичам те!"
Аз дишам грях и горда самота.
И искам невъзможното, магията,
и самодиви тичат ми в кръвта.

Намерих те, смирено коленичих
като в олтар пред твойта доброта,
ала разбрах: не мога да обичам
невинно, детски. Вече съм жена.

 

2005 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me