uFeel.me
Тъжно (2)
Автор: vasileiaen,  22 януари 2009 г. в 20:51 ч.
прочити: 150

Тъжно е сама.
Маска слагам през деня.
Черно наметало
покрива моето тяло.
Искам да се скрия,
но как да го прикрия,
като чили съм щастлива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me