uFeel.me
Тъжна песен в празна стая
Автор: asenov,  17 октомври 2011 г. в 06:20 ч.
прочити: 224

Тъжни ноти се разляха
над огън вече изгорял,
скръбни думи отвяха
прахта на спомен остарял.

Тъга се в мен настани,
парещият и шепот насълзи ме,
затуптя макар ме нарани
някъде в мен изгубено име.

Ехото закънтя
и от стена в стена запълзя,
ала като цигарен дим
през прозорец отлетя
като тъжна песен в празна стая
в душата ми тя
да се задържи не успя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me