uFeel.me
Тъжен дъжд
Автор: assa,  8 юли 2011 г. в 16:35 ч.
прочити: 199

Душата ми е тъжна от дъжда,
душата ми е сляпа като нощ,
като в молитва - бяла е!

В този свят летя
сама, като птица
над лунна дъга,
като заблуда.

Ти идваш, а скриваш се.
Сякаш времето лети,
чувам крясък на птица...
А... Душата тъжи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me